Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Synder...


Röd

En mantel av kryddor omringar mig.
Dina händer smeker varsamt min hud.
Jag känner fortfarande din smak i min mun.
Du får mig att tänka på vackra synder
Jag minns när vi två var en.




Fri vers av Daena
Läst 519 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-09-24 21:37



Bookmark and Share


  astranova
"du får mig att tänka på vackra synder"... vackert. omvälvande med alla smaker och känslor. välskriven.
2005-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Daena