Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det finns inga ord för det här


just när jag trodde att jag var osårbar

onåbar
andra satte mig på pedistal och jag njöt
en känsla av
att jag kanske faktiskt kommer att uppnå något
i jordelivet

men sen
ångesträdslaskrikochpanik
jag vill gråta men jag kan inte

det blir jag och 4dl rent
den som säger att man inte kan dränka sorger
har bara inte försökt tillräckligt hårt

så lockande
en strimma ljus
hopp
som lockar och lockar
men jag vet att det kommer att gå åt helvete
och hoppet liksom håller mig i ett mellanläge
där jag inte kan släppa taget

men jag vill bara släppa taget
om det sista halmstrået
och sjunka ner
i medvetslöshet




Fri vers av BaraOrd
Läst 308 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-03 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd