Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så här kanske det kan vara så känner i alla fal jag


Stranden

Stranden på den jag sitter
och låter sanden rinna genom
tårna

Stranden på den jag går
och av mina fötter blir det
spår

Stranden där man kan sitta
och bara titta ut över oändligt
vatten

Stranden där man kan sitta
med sitt metspö

Stranden där den gamla träekan
just nu väntar på att få komma ut
på öppet vatten

Stranden som är en underbar
viloplats för både dig och mig

090604




Fri vers av sajo
Läst 176 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-04 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo