Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trassligt dubbelt



Han är säker och finns
gör det för mej
men någonting fattades
det som inte fanns för att det fattades
det jag hittade hos han som utamanade mej
en man
vågar man våga och kunna vinna?
sluta som en förlorare?
när vet man vad man har?
Har jag råd att mista han för att vinna han?




Fri vers av justitia
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-04 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

justitia