Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppna dig..

Öppna dig för mig
Låt mig se dina rätta färger
Jag vet att du inte är så grå som du verkar
Men du gömmer dig bakom betongen
Så oerhört grå och hård
Men öppna dig för mig
Så att jag kan se mer än små skymtar av färg
Jag ser det i dina ögon
Öppna dig för mig
Och låt mig älska dig




Fri vers av Jexitopia
Läst 312 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-05 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jexitopia