Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite tankar från bussen efter vägen hem


När jag går efter vägen

När jag går efter vägen
i sommartid

känns det som en livs
levande blomsterflora som
ligger färdig att läsas

med alla vackra blommande
bilder likt en tavla i underbara
färger som doftar sommar

När jag går efter vägen i sommartid
är jag så tacksam över alla vackra
blommor som växer här

i vartenda steg jag tar så känns
det som att få vandra i Linnés fotspår

090605




Fri vers av sajo
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-05 14:43



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Javisst så det är
här Linné visar
vägen ännu och
jag tycker att
det känns som
Du så gott...
2009-06-05
  > Nästa text
< Föregående

sajo