Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barn är härliga

Barn är härliga.

De är oftast ärliga.

Själen är ren.

Huden är len.

De har spring i sina ben,

skratt i sina munnar

och ögon som brunnar.

Dessa vackra blommor

ler och ser

livets lekfulla glädje

med öppna hjärtan och sinnen.

Utan fördunklande minnen.

Vi kan från barnen lära

konsten att komma livet nära

och inte låta mörka tankar oss besvära,

utan nuet till fullo ära.




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-06-05 19:46



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Ja så är det,

barnen kan vara våra lärare om vi vill se det så,

och öppna oss för deras värld.

applåder för ditt budskap, för barnens kvaliter behöver komma fram.
2009-06-09

  Lena Själsöga Keijser
vackerfolken
barn
barn runt oss
alltid i oss
dansa var liv
Tack

Tack att Dagens Skönhet Är Hos Dig

Själsöga
2009-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP