Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åska

Åskan slår ner runt flickan i mörkret
Stormen blåser runt henne
Det är farligt ropar de
Men de förstår inte
Att i åskan känner sig flickan levande
I åskan känner hon sig fri
Åskan blixtrar
Blixtrar för smärtan hon inte visar
Det mullrar
Mullrar för de lögner hon talar
Det regnar
Regnar för de tårar hon aldrig fällt
Det stormar och blåser
Men hon håller sig ändå på sina ben
Flickan lever
I åskan mår hon bra




Fri vers av Taima
Läst 267 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-06 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taima
Taima

Mina favoriter
Medicinerad Verklighet