Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att tysta skriket

Jag darrar där jag sitter
Spänner mig
Kniper ihop ögonen
Mörkret tätnar
Dimman kommer
Jag drar efter andan och håller den
Slutar sakta darra
Mörkret tätnar mer
Ett svart hål
Jag öppnar ögonen och ser tomt ut i luften
Sväljer skriket
Låter alla känslor sväljas
Så som jag alltid gjort.
Då kan jag för stunden slappna av...

Men jag vet ändå.
Innerst inne.
Allt finns kvar.
Växer, en mörk, rörlig massa
Hotar att tränga ut och kväva
Hotar att sprängas
Skriket vill ut
Känslorna vill ut
Men jag stänger dem inne
Jag vill inte förgöras...
Jag är rädd...
Släpper jag förgörs jag
Släpper jag förgörs andra
Låser jag förgörs jag
Men jag skonar åtminståne de andra...




Fri vers av Taima
Läst 664 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-06 00:47



Bookmark and Share


  Popcorntankar
Känner igen det där mycket väl, vet inte om det är någon tröst, men det hjälper att våga vara i känsla, man behöver inte gilla den. Bara acceptera att den finns och den blir förhoppningsvis mindre dramtisk. Gör inte som jag och försök rymma från något som är något unikt- mig själv! Ta inte illa upp om det inte var samma känsla som jag hade.
2009-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Taima
Taima

Mina favoriter
Medicinerad Verklighet