Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
usch.


När du trasigt dansade i änglarnas gråt.

-




När solen gömde sig bakom molnen
och du dansade i änglarnas gråt
fanns det inget vackrare än att
se dig dansa med glitter i ögonen,

och älskling
ingenting kan någonsin bli
fridfullare än så.




-




Fri vers av Bubbelprinsessa
Läst 234 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-06 11:15



Bookmark and Share


  drakbruden VIP
Det här är tidlös poesi och jag bokmärker direkt!!
2009-06-06

  Il poeta della luna
Vackert värre!
Känner känslan - känner igen!
Passande ordval, och en härlig bild du bygger upp!
*applåd*

Månpoeten [läs gärna någon av mina]
2009-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Bubbelprinsessa
Bubbelprinsessa