Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


-

jag backar bakåt några steg som för att se att
världen hinner med i mina jätte kliv som jag går i.
och människor jag ser upp emot står flåsandes och lutandes
mot en osynlig betong mur jag byggt runt om mitt hjärta.
det ser ut som att ni inte hinner med,
men jag ignorerar vad jag tror och springer igenom livet.
ingen tid för att vänta.




Fri vers av Bubbelprinsessa
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-03 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bubbelprinsessa
Bubbelprinsessa