Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
smärtan går inte bort lika fort som förut


satan vad ont det gör

när jag blir sårad

så sårad att tårarna blir vattenfall

så sårad
att jag måste spela håkan hellström på
högsta volym för att tygla mig själv

om och om igen försöka samla smärtan på ett ställe
och få ut den ur kroppen

fingrarna

högerhanden

trots att det knappt hjälper längre

då tvivlar jag på allt
och undrar om slutet är nära

eller närmare




Fri vers av onlyme
Läst 652 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-06 21:22



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Slutet är nog inte närmare...men dina ord berör; smärta kommer och går....o ibland gör det mer ont än annars..
o Hellström...han hjälper i alla känslostämningar!
2009-06-06
  > Nästa text
< Föregående

onlyme