Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När tingen börjar klarna

De flesta minnen man har, har man tillsammans med andra.

Större delen av sin tid här på jorden spenderar man tillsammans med andra...

Men i slutändan sitter man där

Ensam

Med bara sig själv att handskas med.




Fri vers av Enough flogging the unfortunate
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-07 01:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mörka sanningen

själv e jag
ensam
rädd
men
lycklig !
2009-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Enough flogging the unfortunate