Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dialog som växlas mellan två barn.


Bara barn

- Du? Du!
Kommer du eller?
- Kom då! Kolla!
- Men…
- Vadårå?
-Meenenn, men vi får väll inte gå in där?
-Men kom igen dårå!Shss! Hihi!
- Meennnen, ska vi verrklik …
- Snälla …?
- Mm okej.
- Bra!
- Hihi!
- Men vi måste vara supertysta, okej?
- Mm okej!
- Och vi måste hålla varandra i handen, du vet, så vi inte tappar bort varandra.
- Jaaa det måste vi.Hihi
- Vanjavit! Kolla här! Vanjavit!
- Oaj!
- Du skulle ju inte skrika.
- A, just det.
- Men titta här nu då! Shss! Hihi!
- Det ser ju ut som fiskar.
- Man ska nog stoppa dom i näsan, eller vad tror du Vanjavit?
- Aa, så måste det nog vara!

- Men vad gör ni flickor?
- Vad gör ni med tampongerna?
- Va?
HAHA!SHSS!
-Vanjavit, vi är nog väldigt upptäckta nu.
- Tamponger?
- Mamma, ska inte du också stoppa upp dom i näsan?




Fri vers av Vanjavit
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-07 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vanjavit
Vanjavit