Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I helgen verkligen varierande väder


Regnets droppar

Att höra regnets droppar
mot trädens blad
ger mig stillhet

Att höra regnets droppar
mot vägens pöl gör att
jag lyssnar till takten
hur dropparna faller

Att höra regnets droppar
mot mitt paraply får mig
att sluta ögonen och
drömma mig bort

hur dropparna de blå
färgar havert så underbart
vackert

Att höra regnets droppar
gör att jag låter poesins ord
flöda

090607




Fri vers av sajo
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-07 21:39



Bookmark and Share


  walborg
Återigen så skön stämning i Dina ord. Tack.
2009-06-10
  > Nästa text
< Föregående

sajo