Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lugnet i stormen

Regnet smattrar emot fönstret.

Vinden ylar mellan husen.

Hemma brinner alla ljusen.

Att i lugn och ro få kura

och ensamheten lura.

Inte sitta där och sura.

Läsa bok framför en brasa.

Höra stormen därute rasa.

Smutta på sitt varma te,

inom sig förunderligt le,

över glädjen livet ger.

När man trots ett ruskigt väder

och kanske blöta kläder,

sina möjligheter ser.




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-08 08:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP