Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite känslor idag


Till mamma

Till mamma
jag är så glad du
finns

Till mamma jag ringer
för att höra hur
det är varje dag

Till mamma som
är en bra mor, farmor
och som ska veta
om att hon är värdefull

Till mamma, ja idag du
sa några ord om att det
idag är 46 år sedan som
min far (om han levt idag)
och du gifte er

men nu har du det så bra
ändå

Till mamma som verkligen har
så många tankar inom dig,
du ska veta jag är så glad
att du var till graven där
farmor och pappa ligger begravd
och satte dit deras älsklingsblommor

som är liljekonvaljen

Till mamma är dessa ord

090608




Fri vers av sajo
Läst 150 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-08 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo