Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår - Midsommar

Våren har kommit till oss ännu en gång
Naturen blev grön och full av blommor

Ofattbart att naturen orkar starta om varje vår
Den tunga vintertiden hade inte
en chans att hålla sig kvar längre

Det är underbart att vara utomhus
Fylla lungor med vårluft
Huden värms av vårsol
Kinden smeks av vårvind

Tiden från att de första snödropparna kommit upp
och sen fram till tiden då
midsommarblommorna står i full blom

Då när är allt är som vackrast
Då när allt är som grönast
Då när allt är som ljusast

Midsommarnatten är mystisk
Sitter man ute, stilla och tyst kan man känna
hur trolsk denna natt är.
Vågar du sitta ute med mej en hel midsommarnatt
Då kommer du att förstå vad jag menar




Övriga genrer av Therés
Läst 443 gånger
Publicerad 2005-09-25 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!