Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att brottas med sig själv, att vilja men inte våga. Ja, tolka den på ditt sätt


Min inre verklighet

Min inre verklighet vill ut
Bakom låsta bommar
Bakom dolda uttryck
Kvider min inre längtan
Det blöder då jag kämpar
Smärtan är oändlig
Kanske beständig
Min inre verklighet vill ut
Men hindras av min egen
förmåga att evigt förneka




Fri vers av LinneaR
Läst 298 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-09 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LinneaR
LinneaR