Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag då jag gick från bussen en känsla jag fick


Efter vägkanten i sommartid

Efter vägkanten i
sommartid växer så
många vackra blommor
som verkligen hör
sommaren till

Efter vägkanten i sommartid
så stannar jag till en
stund och försöker att
ta vara på sommaren
som kommit

Efter vägkanten i sommartid
så mina ögon jag sluter
och inser att efter en lång
och kall vinter så är det bäst
man njuter

Efter vägkanten i sommartid
så känner jag en sådan lust
att verkligen sjunga

Den blomstertid nu kommer
och även kanske finna orden
till min egna sommarpsalm

090609




Fri vers av sajo
Läst 181 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-09 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo