Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Imorse när jag låg i sängen kom orden till mig


Sommarljud

Sommarljud ett stilla
regn som faller utanför
mitt fönster

Sommarljud fiskmåsar
i tidig gryning

Sommarljud den surrande
humlan

Sommarljud en mygga som letat
sig in och låter med sitt hemska
läte

Sommarljud en vind som låter
i de underbara träden

Sommarljud är när radions program
med sommarpratare står på i bakgrunden
när man tar lite siesta efter lunchen

Sommarljud är när sjöns vatten
sköljer in över stranden

Sommarljud är när man hör kaffe/tekoppen
från faten i bersån

Sommarljud är när man hör pennans ljud
från någon som löser korsord

Sommarljud är när pocketboken läses

Med sommarljuden inom mig så känns det
så somrigt skönt

090610




Fri vers av sajo
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-10 13:27



Bookmark and Share


  walborg
Du skapar stämning med Din upprepning - en puls som är skön.
2009-06-10
  > Nästa text
< Föregående

sajo