Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efterlysning!


Borttappat:
**********

Om någon sett en stor
glädjekälla
var vänlig att snarast möjligt
kontakta mig
- den innehåller alla
regnbågens färger
och fler ändå
den gnistrar och glimmar
som den största diamant

förlorade den
efter en tråkig händelse
denna onsdagmorgon
och jag har stort behov
av att få den tillbaka

någon som sett den?
kontakta Anitha på
telefon xxxxxxxxxx

- fort som ögat!




Övriga genrer av Junitvillingen
Läst 251 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-06-10 16:46



Bookmark and Share


    sunnanvind
Förlåt..men här ler jag ju... vilken kul text! Hoppas du återfunnit den nu då!;)
2009-06-12

    sajo
Glädjen finns i koltrastens sång, eller en vän som kommer och ger dig en kram.

Jag sänder dig en glädjens kram från mig.
2009-06-11

  Lars Hedlin
Glädjen i det lilla finns i tex fågeln som glatt skuttar på fönsterbläcket eller ett vackert minne en rad från en poetvän ....glädjen finns överallt vännen ...kramar om ....
2009-06-11

  Yrre VIP
Instämmer med föregående talare le emot dig själv!!
2009-06-11

    ej medlem längre
Look -
in the mirror!
2009-06-10

  Suzy med punkterna
Kan jag få låna den en stund om jag ser den?
2009-06-10

  walborg
Kära Du - Läs Giselas Gåva till Dig - kan inte uttryckas bättre! Stor innerlig kram till Dig från MB
2009-06-10

  En strimma av guld
Okej detta var en annorlunda efterlysning, jag försöker.

Här ska du få goa kramar, med mycket skratt, en dos humor och sen en härlig gemenskap med Mig. Jag lovar att det kommer fler glädjekällor vänta och se.

*Kramar, fniss, tokigheter och värme*
2009-06-10

  Gisela Nordell
den flög förbi här så jag tog mig ett rejält dopp
la i lite rosa bubblor och skickar den tillbaka till dig!
2009-06-10

    Ken Cassel
Okej!
Om jag finner den hör jag av mig på en gång!!!

Kramar!!!
:)
2009-06-10

  Larz Gustafsson VIP
Jag vet var min finns men att nalkas den är en annan sak.
2009-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen