Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta vykort skulle jag vilja skicka till alla mina vänner


Ett eget vykort

Blommande sommaräng med
regnets droppar

Blommande sommaräng i
tidig morgon fylld med droppar
av dagg

Blommande sommaräng och
en vacker gammal lada

Blommande sommaräng med
en gammal gärdsgård omkring

Bilden på en blommande sommaräng
är mitt alldeles egna skapade vykort

med en hälsning till alla mina vänner

om en trevlig sommar och ta väl vara
på er

090610




Fri vers av sajo
Läst 288 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-10 20:51



Bookmark and Share


  Annmargreta
Tack så jättemycket för ditt vykort, kan se det framför mig1 Tack för iden,ska också skicka ett!
Ha det bra!
2009-06-10
  > Nästa text
< Föregående

sajo