Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Två av inledningsstroferna i min kommande diktsamling.


Minne för minne, sten för sten

Daggmattan spårlös
Revor bildar trådmönster
Vissnande gräsvarp

Tio decenniers svek
växer med gröna revor
på sten efter sten




Bunden vers (Haiku) av Mikael Hallberg
Läst 374 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-10 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikael Hallberg