Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ragnarök


Ut, ut jag vill ut
jag skriker ut
jag kommer ut i natten
stirrar förblindad
på månen
svidande suddig
av tårar
knäcker upp bröstkorgen
med liljor som stämjärn
låter det vibrera
överrösta domedagsbasuner
mina fötter
djupt ner i marken
förstenar i fasa

bara ett steg till
aldrig se tillbaka

fryst stirrande stenstod
överröstar min egen hörsel
för att slippa se
jag förmultnar




Fri vers av baphomet
Läst 534 gånger
Publicerad 2005-09-26 11:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tycker sista raden är just det avslöjande eller gripande - det som hjärnan genast vill skjuta ifrån sig - mycket intressant och inlevelsefullt
2005-09-26

  Saga-Sofia
"knäcker upp bröstkorgen"

Snyggt.

Den rad som fångade mig, och den räckte.
2005-09-26

  Arowana
Det är en pockande närvaro och en stämningsfull bild som du förmedlar. Good work! Sista raden är dock lite lösryckt.
2005-09-26
  > Nästa text
< Föregående

baphomet
baphomet