Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hänger inte med

Tiden går för snabbt
Snabbare än igår
Snabbare för varje dag
Min kondis orkar inte hänga med
Jag stannar för att hämta andan
Det var inte smart
Nu ligger jag efter och måste springa ikapp
Jag glömmer det som varit för att hänga med i nuet
Det är synd
Minnas vill jag ju
Alla härliga minnen av vänner
Jag vill minnas alla namn
Till och med alla gånger man gjort bort sig
Bättre det än att inget minnas alls
Jag har hela livet framför mig men minns inte igår
Mitt huvud hänger inte med
Kan knappt prata minnen mera
Senil ska kanske alla bli
Jag blev det bara sextio år innan mina vänner
Men jag ska inte klaga
Ingen kan få allt




Fri vers av AnnaEss
Läst 377 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-11 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AnnaEss
AnnaEss