Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite tankar som dök upp när jag såg ett fotografi


Minnen från bryggan

Minnen från en brygga
i sommarens tid

stickor i foten
och handen

en radio står på
med en välkänd
sommarpratare

ljudet av ekans åror
i skymningens tid
när nätet läggs i sjön

frukost i både skugga
och sol med hallon, jordgubbar
och flingor

utsikten ut över sjön
med en kyrka så vackert belägen
en bit längre bort på den andra sidan
sjön

ett metspö som ligger färdigt att
användas där man kan sitta
och stå och bara få känna
lugnet

ljudet av fötter som plaskar i
vattnet

detta är minnen vid bryggan
i sommarens tid

090611







Fri vers av sajo
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-11 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo