Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till slut fick vi en köpare


En köpare till gula huset

En köpare till det
gula huset har vi funnit

En köpare till det gula
huset som kanske just
nu går i renoveringstankar

En köpare som kanske även
den personen har en köksklocka
som åter blir att ticka så hemtrevligt

En köpare till det gula huset
som verkligen får njuta i en
vacker trädgård

En köpare till det gula huset
som får en skylt på dörren av
mig där jag skulle vilja skriva

ta väl vara på detta hus som
bär på så många underbara minnen
och välkommen in kära du och din
familj

090611




Fri vers av sajo
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-11 20:36



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Åh så fint, får mig att tänka på vårt gamla hus när jag var liten, gult, och innan jag läste din dikt, se vad jag skrev....-gamla familjen..tillfällighet?
2009-06-11
  > Nästa text
< Föregående

sajo