Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En nattpromenad runt vintergatan

jag tar sats
jag backar några steg
springer
horisonten närmar sig den kommer närmare
när jag känner kanten mot fotsulan skjuter jag ifrån och flyger upp
upp i skyn mot molnen
jag skjuts upp och ser inte när trädtopparna passerar under mig
känner inte när mitt ansikte blöts ner av regnet som träffar mig innan marken
upp upp upp
passerar molnen
passerar himlen
upp genom atmosfären och ut bland stjärnorna
studsar lätt som en fjäder mellan venus och mars
formar stjärnor till ord och går en promenad runt vintergatan




Fri vers av Lovely Rita
Läst 202 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-06-12 02:48



Bookmark and Share


  Annie_Dog
Haha, härligt :)
2009-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Lovely Rita
Lovely Rita