Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tysta grymhet

Kalla händer i mörkret smeker ett barns oskyldiga hud, blödande gråtandes berövad sin oskuld i tystnad slickar hon sina sår.
Trädets grenar klättrar mot friheten, barnets fantasier svartad av pedofiler.
Med klarblå ögon fylda av hat gråter hon blod från de sår som aldrig läks.
Ignorerad krypandes skrikandes på hjälp, hånad av livet, ingen vet vad som hänt.
Ett barns rädsla isar i ryggraden, kastar sig på rygg,
ÄLSKA MIG!
Gjorde jag fel?

Ful

Äcklig

Vidrig

Motbjudande

Vem fan skulle kunna älska dig, knulla e allt du duger till!
Blödande gråtandes berövad sin värdighet, i tystnad slickar hon sina sår.




Fri vers av Ragdoll_In_Blood
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-12 09:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ragdoll_In_Blood
Ragdoll_In_Blood