Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
By: Dia Psalma


Stackars den som liten är


Stackars den som liten är
nÃr stora bara stÃller till besvÃr
somliga fÅr, somliga tar
somliga ger och dom fÅr inget kvar

Stackars den som utnyttjad blir
av far som har hjÃrnan i sitt underliv
dagarna kommer, dagarna gÅr
och far krÃver mer och mer fÖr varje År
han knÃpper sina byxor och ler

FÖ–R GUD, DU HAR VÃL„L BARNEN KÄR
MEN SER DU DEN SOM LITEN ÃR
JA GUD DU HAR VÄLL BARNEN KÄR,
MEN SER DU DEN SOM LITEN ÄR
JA, SER DU DEN SOM LITEN ÃÂR?

Hennes far var en man i sina bÃsta År
med fru och dotter pÅ elva ƒÅr
med frun ur huset sÖker han trÖst
hos sin lilla dotter som knappt fÅtt brÖst

Hon har fÅtt lÃra sig att hedra sin far
med grÅten i halsen och med rumpan bar
han tvingar sin dotter till fÖrnedrande sex
kan inte kontrollera sitt dotterkomplex
hon knÃpper sina hÃnder och ber

FÖ–R GUD, DU HAR VÃL„L BARNEN KÄR
MEN SER DU DEN SOM LITEN ÃR
JA GUD DU HAR VÄLL BARNEN KÄR,
MEN SER DU DEN SOM LITEN ÄR
JA, SER DU DEN SOM LITEN ÄR?

Han fÅr aldrig nog av sitt sjuka begÃr till sitt barn
hon fÅr aldrig mod att berÃtta fÖr nÅn om sin far
hon fÅr aldrig sin oskuld tillbaks
vi knÃpper pÅ vÅr TV och ser

FÖ–R GUD, DU HAR VÃL„L BARNEN KÄR
MEN SER DU DEN SOM LITEN ÃR
JA GUD DU HAR VÄLL BARNEN KÄR,
MEN SER DU DEN SOM LITEN ÄR
JA, SER DU DEN SOM LITEN ÄR?

JA GUD DU HAR VÄLL BARNEN KÄR,
MEN SER DU DEN SOM LITEN ÄR




Fri vers av Ragdoll_In_Blood
Läst 930 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-15 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ragdoll_In_Blood
Ragdoll_In_Blood