Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olikheter

En naken kvinna
En naken man
Samma täcke
Samma säng
Något skall brytas
Sex eller kärlek




Fri vers av Ragdoll_In_Blood
Läst 478 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-12 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ragdoll_In_Blood
Ragdoll_In_Blood