Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrevs -02


.såra eller förgöra.

Dina tårar fryser
till is.
bildar
små kristalldroppar
på din kind

du blir
lika ömtålig som glas
när du väntar på
mina fruktade ord
som kan slå dig i kras.

jag väntar tveksamt
ska jag säga
orden smeksamt
likt rakblad mot din arm?

eller låta orden
glida som mjuka fjädrar
mot din kind?

eller värma isdropparna
med min varma andedräkt
så att dom sakta
börjar rinna igen?

frågan är,
ska jag såra
eller förgöra dig?




Fri vers av mica-chan
Läst 386 gånger
Publicerad 2005-09-26 16:39



Bookmark and Share


  katastrofromantiker
Nej inte det minsta sympatiskt.
Men har du egentligen något val?
Om det gäller slutgiltigt besked går det ju dra lite på det...
men förr eller senare måste man.
Tja om man inte springer iväg med svansen mellan benen förstås
också hårt beprövad metod vet jag.

Men gäller det inte besked så kan
man ju välja om man vill vara taskig eller inte.
Jag röstar dock för det senare.

Bra skrivet!
Var det jag skulle säga =)
2005-10-01
  > Nästa text
< Föregående

mica-chan
mica-chan