Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrevs -05. en person inspirerade mig..


.fyll min tid.

Att jag alltid ska känna mig såhär
Så ensam och svag
Med månen som enda sällskap
Kan jag bli lycklig idag?

Jag vet hur det känns
Att aldrig räcka till
Jag vet hur det känns
När inget går som man vill

Kan du fylla min tid
Med prat om gudar och pandor
Kan du fylla min tid?

Jag fann dig, du fann mig
Är du lika ensam och svag som jag?
Med musik som enda sällskap
Kommer lyckan till oss idag?

Jag klär av mig naken
Du vet nästan allt om mig nu
Jag blottar min själ
Jag är lika sårbar som du

Kan du fylla min tid
Med prat om gudar och pandor
Kan du fylla min tid?

Kan du finnas där för mig
Du är lika ensam som jag
Med mig som enda sällskap
Vi kan bli lyckliga idag

Kan du fylla min tid
Kan du fylla min tid
Kan du fylla min tid




Fri vers av mica-chan
Läst 500 gånger
Publicerad 2005-09-26 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mica-chan
mica-chan