Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förhäxad av ett stearinljus låga

Hade tänt ljus i dag
och jag riktigt såg hur Rasmus (4) bara ville blåsa ut dem.
Jag sa
-nä nä, inga tvångstankar nu Rasmus.

Han stirrar som förhäxad på lågan och svarar

-MAMMA! jag bara andas..............



Ja, han säger mycket roligt den killen
som nyss
Radion var på...han stänge av den...sen gick den igång igen
Han kommer till mig och säger

Mamma! jag slog till den, så BÖRJADE den BÖRJA igen!?




Övriga genrer av Therés
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-12 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!