Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen Lyser för dig

Solen lyser på oss.

snälla ge oss den sida som när vi lärde känna dig

ge oss de hopp vi hade för dig en gång

tårarna rinner

av saknad

av längtan

av att veta att du mår bra

kom tillbaka

visa att du klarar detta

visa att solen lyser för alla, till och med dig.




Fri vers av Sockersöta_Jag
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-12 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sockersöta_Jag