Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasiga Andetag

Två minuter före midnatt
och allt verkar rasa
men mest av allt längtar jag bort jag vill bort .
Längtar härifrån tll en annan plats
Nu börjar helg ångesten och hjärtklappninganra.

men vem är jag att längta?
efter något annat, något bättre(?) än det här
vem är jag att döma mig själv, så här
i så hårda ord

vad betyder orden, när jag inte längre kan uttala dem?
vad betyder livet, när jag inte längre kan värdera det?
Vad betyder andetagen när jag inte längre kan ta dom?
Vad betyder drömmarna när jag inte längre kan fånga dom?

Vad betyder skratten när jag inte kan le?
Vad betyder tårarna som jag inte ens kan gråta?
Vad betyder hjärtslagen när dom inte längre slår?
Vad betyder du i allt detta när du gick iväg?
Vad betyder skriken nu när stämbanden är sönder?

Vad betyder tankarna i mitt huvud som jag inte längre kan tänka?
Vad betyder framtiden igentigen innan den går under?
Vad betyder allt detta?

kanske var det någonstans här som jag började förlora mig själv,
som allt egentligen började rasa

..två minuter före midnatt..




Fri vers av anji
Läst 307 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-13 15:51



Bookmark and Share


  jörgen g
Känner igen mig i dina texter. Har man varit där så vet man hur det känns. Du har så mycket inom dig som du bär, en upplevelse och insikt om smärta och ensamhet. Något trasigt och skört, men tack Jesus för att du alltid har hoppet. För att strömmar av levande vatten flödar fram ut ditt innersta. Att Jesus är där hos dig för att bära dina trasiga andetag. :) Sköt om dig!
2010-08-11

  Maria T
Det finns alltid en liten glipa
där en liten, liten solstråle
ler mot dig
Mycket bra skildring av
ångest
2009-07-16

  Seasons VIP
Berörande text, rubriken sätter tonen direkt. Vad det betyder att förlora sig själv när man är medveten om det kanske är att försöka dra de där trasiga andetagen och veta att man kan läkas...
2009-06-13
  > Nästa text
< Föregående

anji
anji