Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag älskar min underbara pojkvän. Vi har varit tillsamans nu i fyra månader. Han är min ögonsten. Står alltid vid min sida när det behövs. Marcus du har allt!


Min älskade!

Jag gillar att vara i din närhet , du får mig att le , du får mig att älska dig. En skönhet som ej går att miss ta. När du mår bra mår jag bra. Du sträcker ut din hand till mig sen fortsätter vi våra dagar tillsamans. Du är mitt allt och jag älskar dig. Tack för att du finns vid min sida baby. Tack för att du är du och ingen annan. Jag är glad att du finns för du är underbar. Utan dig finns inget kvar. För det är dig jag vill dela mina dar.




Fri vers av Jessika
Läst 170 gånger
Publicerad 2009-06-13 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessika