Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till hon som dansar med natten och fasar för gryningen


ett draperat samtal

 

sorgen, den är aldrig vacker
inget skönt att längta till
bara en knuten hand i magen
slår till precis när den vill

jag ser skuggan bak dina ögon
hur den brinner och förtär
ser plågan slita i ditt ansikte
hur den suddar ut allt det du är

önskar det fanns något att göra
som kunde läka dina svarta hål
att det fanns något annat att säga
än att du klarat mer än de flesta tål

sorgen den är aldrig särskilt vacker
ibland det enda människan hon får
jag hänger ett skynke över spegeln
tackar för pratstunden, vänder om och går




Fri vers av AnnKrstd
Läst 394 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-06-13 22:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Total triumf, mästerligt

RESPEKT I TUSEN ÅR
2010-11-30

  Gawain
Läskigt bra, sjukt starkt.
2009-06-21

  Aquila
Det här är världsklass! Gripande, sorgligt och otroligt vackert!
2009-06-14

    Sabina Ericsson
Oj.
Fick gåshud.
2009-06-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
Oh så kan det bli
och vara, att klara
att se sig själv som
man är och hoppas
allt så småningom bär!
2009-06-14

    ej medlem längre
fin dikt, fick tårar i ögonen, svider lite, sorgerna. Du skriver fina dikter.
2009-06-14

  Ilona _L
Gripande ord om sorgens tyngd!
Gillar särkilt knorren på slutet!
2009-06-14

  Nitram P
Sanna ord
2009-06-13
  > Nästa text
< Föregående

AnnKrstd
AnnKrstd