Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hur ett gräl ger sår som inte går att läka


gräl

Först var det gråt
och tandagnissel,
Där ett ”förlåt”
var stollthetsgissel
hatet fick sin lystnad
mättad, sedan tystnad.




Bunden vers (Rim) av Knickedick
Läst 362 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-06-14 01:52



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Superbt dikterat om hur ett gräl kan utlöpa i det värsta
2009-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick