Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ytterligare en i raden av alla "letters in the sand". Det är något med det förgängliga i sandavtryck som fascinerar.


Avtryck

Barfota mjuka fötterna dansar på stranden.
Vild utav vågorna kjolkant hon håller i handen.
Lockande lockar då hår löses upp ifrån banden.
Avtryck som föds och förintas av vågor i sanden.

Man med sin manlighet kvinnan på stranden ska muta.
Jaga ifatt för att enas och inte förskjuta.
Kvinna beredd för ett möte ska ansiktet luta.
Avtryck då läppar mot läppar av kyssar ska njuta.

Kvinnan i lycka och glädje att vara just kvinna.
Glädjekvinnan, som också är kärleksgudinna.
Mannen som jagat, som lugnas så att han ska hinna.
Avtryck då föds uti själen som aldrig försvinna.




Bunden vers (Rim) av Knickedick
Läst 484 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-14 10:01



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Vilket är det mest intressanta i berättandet? Rimmen eller berättandet? Rimmen gör texten i mina ögon, lätt påfrestande.
2013-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick