Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek är som elektricitet

Kärlek är som elektricitet.

Ingen vet

vad den är.

Men den kan lysa upp

rum efter rum

få ögon att glittra

fåglar att kvittra

skratt att eka

människor att leka

tina upp det frusna bitterbleka

tända hjärtats brinnande låga

få mäniskan att våga

ÄLSKA!




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 1104 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-06-14 11:50



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Tack, underbart
2009-11-08

  stella
...blixtförälskad du vet... ;)
2009-06-27

  stella
Tror det kom en blixt...
2009-06-27

  Miss Mod
Helt underbar rubrik och jag som velat bli elektriker!!
2009-06-14

  Cosmic Johanna
Mycket bra, känner igen detta tema, har själv skrivit något på samma tema,

visst finns det lyskraft i kärlek och att älska...

det sker mycket då...

kosmoapplåder!
2009-06-14

  noname_realmind
Ja, kärlek är som elektricitet - fast bättre! He he...
2009-06-14

  etthjärtaäralltidrött
Fint!
2009-06-14

  Larz Gustafsson VIP
Det var en fin metafor!
2009-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP