Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan sagt och gjort

 

mellan sagt och gjort

lurar en snårig terräng

av paus och glömska

 




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 540 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-06-14 13:25



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Så sant så sant.. bra diktat i så få ord.
2009-12-29

    Bodil Sandberg
oooo yesssss sant så sant
snyggt formulerat kära poetissa!!!
2009-06-17

    ej medlem längre
Och tvekan också, kanske ...
2009-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP