Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill ha dig, jag tror du vill ha mig, ibland...


Du river, du sliter, du drar och du tar

Du river,
du sliter,
du drar
och du tar
allt ifrån mig
samtidigt som du ger mig
det jag vill ha.

Är det verkligen så bra
att det är dig jag vill ha?

Ibland är det vi
Du och jag
men så vipps så är det bara jag.
Jag, jag, jag.

Men så säg
kan du tänka dig
att hålla dig till mig?

Sluta riva,
sluta slita,
sluta dra
och sluta ta.

Ge mig bara det jag vill ha.




Fri vers av chippsi
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-14 18:33



Bookmark and Share


  Carola Bouvin
Så enkelt var det med det, "Ge mig bara det jag vill ha."....Bra!
2009-06-14
  > Nästa text
< Föregående

chippsi
chippsi