Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske så här


Doft i juni

Doft av regnvåt sommaräng

Doft av infravärme från uteplatsen

Doft av regnvåt junikyla

Doft av värmande öppen eld i sommarstugan

Doft av skogens träd som så regnvåta är

Men mest av allt vi längtar till doften av sommarens värmande
sol

090614




Fri vers av sajo
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-14 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo