Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Miranda Gjerstad

http://www.youtube.com/watch?v=pbaZiyXbIjo




flickor med finess - vassare än pojkarna

 

 

 

 

 

och hur han än önskade sig
så hade han ingenting

som hon ville ha

han hade kunnat vilja sig
oemotståndlig - men hon var sprakande verklig
och komplett närvarande

i kontrast med almanackshimlen - som en vitmålad färja
i sin kursiva farled

 

 

på alldeles egen hand

så var hon




Fri vers av wayward - taiga
Läst 292 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2009-06-15 07:59



Bookmark and Share


  SportPoeten.
Miranda Gjerstad

http://www.youtube.com/watch?v=pbaZiyXbIjo





flickor med finess - vassare än pojkarna










"och hur han än önskade sig
så hade han ingenting

som hon ville ha"


Typisk snygg wayvardrytm!

2009-06-24

  Miss Mod
flickor med finess -på alldeles egen hand, texten sprudlar av liv!
2009-06-17

  Carola Zettergren
Alldeles enastående skrivet tycker jag...snyggt!!!
2009-06-15

  dead_prez
Blev först upplyft av din rena språk, det är så vasst och vitt, precis som jag vill ha det. Sen blev jag väldigt upprörd över den där fittiga kommentaren från den där översexuella efterblivna idioten Bögen Guran. Suck my ass it smells, som GG Allin hade sagt.
2009-06-15

  Fredrik Stillesjö
Hej wayward!

Sprakande, sannerligen! Gillar speciellt denna strof: "i kontrast med almanackshimlen - som en vitmålad färja
i sin kursiva farled " Hälsar vännen Fredrik
2009-06-15

  Per Teofilusson
(Ja, hon var bra hon, tack för tipset.) Betraktar denna som en bagatell, men säger ändå mycket om många mäns (min bl.a) syn på sig själv och sin bristfällighet.
2009-06-15

  wayward - taiga
du boris, du verkar så satans pantad, ja, om du ursäktar, så jag önskade på riktigt att du bara gav fan i mig.
2009-06-15
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga