Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månen står brud

Månen står brud

i sin vita skrud.

Hon kysser natten

som iklädd mörk kostym

henne kärleksfullt omfamnar.

En vacker natt.

Nu jagar de tafatt

på en stjärnbeklädd rymd

som inte är skymd.

Helheten så himmelskt vacker är.

Just nu och här.




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-15 09:33



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Visuellt vackert,

i färger och kostym:-)
2009-06-17

  Miss Mod
"Helheten så himmelskt vacker" vilken text!!
2009-06-15

  Blåbäret
någonstans förstår jag att man missar något när man sover om natten...:)
väldigt fint skrivet och vilket utrymme för kärlek
2009-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP