Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
4 juni, 2005


jag kommer alltid ångra det jag säger

du lade ett hav runt mina
fötter och bränningarna
gjorde det svårt att
lämna det du gav men
i smyg och hemlighet

som att ta ut nederlagen
i förskott för att slippa
strider i efterhand och
jag häftar mig istället fast
längs dina långsökta famntag

dina hemligheter förankras
med ditt helhetsintryck
ger märken i väggen och
andra skavanker som
påminner om bärgningsförsök




Fri vers av obey
Läst 459 gånger
Publicerad 2005-09-27 08:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

obey
obey