Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu går jag och håller tummarna för fortsatt jobb på länsstyrelsen där jag trivs, om än kanske på en annan avdelning


Mötet

På morgonen när jag
anländer till mitt jobb som
är anpassat för mig
då jag har en tarmsjukdom
som gör att jag inte orkar
fullt ut

får jag sällskap med en kvinna in
genom dörren, hon frågar så artigt
var jag jobbar någonstans i
huset och jag säger som det
är

jag jobbar med körkortsfrågor
och då ställer hon frågan till
mig vad tycker du om att bli
arbetslös då

ja säger jag det är ju inget vidare
då jag har svårt nog med att försöka
ut och leta på ett nytt ställe att ha
lönebidragsanställning på till januari 2010

plötsligt frågar hon vad jag kan jobba med
arkiv och ekonomi är du kunnig på detta säger
hon

visst säger jag, vet inte riktigt vad som flög i
mig, hon säger jag ska höra mig för angående
lönebidragsanställning hos min chef, kanske kan
du få börja där jag är i januari säger hon.....

ja ja vem vet....

kanske det ordnar sig om man tar dagen som
den kommer

att få fortsätta vara på den arbetsplatsen där jag
är och där jag verkligen trivs

är min önskan om än att jag vet att jag har min
tarmsjukdom och reumatism att bära på

090616




Fri vers av sajo
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-16 12:56



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Ja, det gäller att ha ögon och öron öppna. Själv ska jag också få ett jobb med lönbidrag snart, jag gläder mig, det är för tråkigt att gå arbetslös i längden.Det är bara såå viktigt att komma till rätt ställe, lycka till
2009-06-16
  > Nästa text
< Föregående

sajo