Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En morgon då jag gick från bussen


Parken i staden

En morgon på väg från bussen
till mitt jobb upptäckte jag den
verkligen underbart vackra
parken som finns i staden

jag tog vägen genom den

Parken i staden här kan man
gå och studera gen gamla lönnen
och även andra träd

Parken i staden är till för att vandra
i och även leta på en bänk att
sitta på för att känna lugnet
komma

Parken i staden är som en blommande
oas

Parken i staden skapar ord av poesi och
ger verkligen ny energi

090617




Fri vers av sajo
Läst 169 gånger
Publicerad 2009-06-17 07:11



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Åh, va fint, jag ser en scen från en härlig film...mmm
2009-06-17

  Larz Gustafsson VIP
Härligt!
Upplever just detta i Boulognerskogen i Gävle.
2009-06-17
  > Nästa text
< Föregående

sajo